Skip to main content

Suomen matkailututkimuksen seuran tutkimukselliset iltamat

Tervetuloa Helsingin kattojen ylle, Scandic Simonkentän Pavilion-kokoustilaan torstaina 2. marraskuuta klo 18.30 alkaen. Iltamien ohjelma koostuu yhteisen illallisen lisäksi kahdesta esitelmästä, joista toinen on perinteiseen tapaa akateeminen. Akateemisesta esitelmästä vastaa Salla Jokela Helsingin yliopistosta ja toisesta Jouni Ahonen Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta. Sallan esitelmän aiheena on Helsingin uusi brändikonsepti muutoksen eri konteksteissa. Jouni puhuu koulutusviennistä.  Lisäksi palkitaan paras matkailuaiheinen opinnäytetyö. Raadin muodosti tänä vuonna FT Riikka Puhakka Helsingin yliopistosta.

Iltamien hintaan, 56 euroa kuuluu myös kolmen ruokalajin ateria, jonka jokainen maksaa itse illan päätteeksi samoin kuin juomansa. Scandic tarjoaa alkujuoman. Kolmen ruokalajin menu on nimeltään Parasta Suomesta: Alkuruokana tarjotaan riimisuolattua häränfileetä, karpalomajoneesia ja leipäjuustosalaattia. Pääruoka on roseeksi paahdettua poronpaistia, metsäsienipaistos ja timjamikastiketta. Jälkiruuaksi saamme mustikkatrifleä (mustikkahilloke, marenki ja vanilijakreemiä).

Sitovat ilmoittautumiset ja ruokavaliotoiveet viimeistään 18.10. klo 16.00 mennessä Jarmo Ritalahdelle (etunimi.sukunimi@haaga-helia.fi).

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun tiimi

Eva Holmberg, Kaija Lindroth ja Jarmo Ritalahti

Leave a Reply